U svom nastojanju da pruži najbolje moguće iskustvo korisnicima, Nutri web aplikacija je upravo dobila bitan update na verziju 1.1.0. Ovaj update donosi poboljšanja koja će omogućiti korisnicima da još efikasnije prate svoju prehranu i postignu ciljeve.

Šta je novo?

1. Listanje obroka u naprijed, složeno po danima: Sada možete unaprijed planirati svoje obroke za više dana u naprijed. Nova opcija omogućava korisnicima da jednostavno organiziraju svoje obroke po danima, olakšavajući planiranje i pripremu kao i praćenje unosa namirnica i pridržavanje svojih prehrambenih ciljeva.

2. Poboljšano korisničko iskustvo: Update također donosi sveukupno bolje korisničko iskustvo. Dizajn nove opcije je prilagođen kako bi korisnici lakše mogli navigirati i koristiti funkciju.

3. Ispravke manjih grešaka: Nova verzija donosi ispravke manjih tehničkih problema i grešaka koje su bile prisutne u prethodnoj verziji. Ovo dodatno doprinosi sveobuhvatnoj stabilnosti i pouzdanosti aplikacije.

Da biste iskoristili sve nove opcije i prednosti verzije 1.1.0 Nutri web aplikacije, jednostavno posjetite našu web stranicu i prijavite se na svoj korisnički račun. Vaša dobra prehrambena navika i zdravlje zaslužuju najbolje, i zato smo odlučni u nastojanju da Nutri aplikacija bude vaš pouzdani partner.

Prijavite se ovdje.

#admin